megmondás, anyázás

  • zolinovits latán: A karmazsin bozótgébics vagy karmazsin-gébics (L... (2009.06.01. 10:11)
  • zolinovits latán: szörnyű. biztos pedofil is! (2009.05.30. 18:40)
  • kishazteto: azt hittem szörcsomó lesz, és tej lett :O :D (2009.05.21. 16:53)
  • gunfight: Te vagy a kvancu... (2009.04.29. 06:58)

rss

2009.06.01. 05:12 gunfight

 *    Karmazsin 

                                               

Aki tudja a szó jelentését megoszthatná mindenkivel kommentben. Már a vatikáni divatbemutató alatt felmerült, hogy a pápának is kéne szentelnünk egy postot, hiszen valószínűleg a világ egyik legbefolyásosabb embere. Tehát ahogy ilyenkor szokás, benyomjuk a youtube-ba, h "ratzinger" és utazunk. Huhh, meg is van, zene! Ratzinger zongorázik, 1:38, remek kezdet, embed. Második ötlet: nézzük meg mondjuk II. János Pál zeneiségének nyomait, egyszerűen remek, embed. Na most: van egy olyan is, ahol a Benedek énekel, és lehet meglepő, ahogy, de mégis remek hallgatni. Embed. És, hogy ne billenjen nagyot a post, embedeljük a régi, jólismert Antipope-ot.

1 komment

Címkék: pápa benedek ratzinger jános pál zlad antipope

A bejegyzés trackback címe:

https://reggeli2.blog.hu/api/trackback/id/tr61155431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolinovits latán 2009.06.01. 10:11:20

A karmazsin bozótgébics vagy karmazsin-gébics (Laniarius atrococcineus) a madarak osztályának verébalakúak (Passeriformes) rendjébe és a bokorgébicsfélék (Malaconotidae) családjába tartozó faj.
vagy

Karmazsin
Kissé kékes árnyalatú élénkpiros....

Karmazsintölgy
(növ.), a Quercus coccifera L. Európa D-i részén termő örökzöld cserjéje. Levele apró, nem öblös, tojásdad v. hosszas, tövisfogu. Rajta él a Coccus v. most Lecanium ilicis nevü pajzstetü (l. Bibortetü és Pajzstetvek). A K. Görögország terméketlen lejtő...

Éljen az internet! És azon belül, sőt már-már azon s mindenek felett a Google, ha válaszra van szükséged csak hozzá kell fordulni, mert az tudja az igazságot legyen itt vagy odaát. Mint pl.: azt, hogy a 3. szó a vigaSZÁG...
süti beállítások módosítása